Masser af templer i Bagan

Vi har lidt bøvl med teknikken og netforbindelse, så I første omgang fortsætter fortællingen uden billeder : (det er så løst indtil videre…)

Næste morgen skulle vi forfærdeligt tidligt op for at nå den båd der skulle fragte os ad Ayeyarwaddi-floden til Bagan. Undervejs kunne vi nyde udsigten til livet langs floden med markarbejde, tøjvask og leg og på floden hvor små fiskerbåde blandede sig med store skibe der fragtede træstammer, brændsel og en masse ris.

Et par kvinder gik ud til båden for at sælge frugt

Et par kvinder gik ud til båden for at sælge frugt

En flot tur,  men også lang. Den strakte sig fra solopgang til solnedgang , så det var rart at nå frem til vores dejlige hotel i Bagan.

Bagan er karakteriseret ved at have et omkring 2200 templer samlet på et et område på ca 40 km2. Det er ret mange! Vi nåede naturligvis kun et lille udsnit, første dag i bus, og næste dag på cykel.

Klar til cykeltur - med en veloplagt guide

Klar til cykeltur – med en veloplagt guide

Det var rart med lidt fysisk aktivitet. Og det var ikke kun pagoder og templer vi kom forbi. Vi besøgte også et par landsbyer, hvor vi blev vist omkring og fik et indtryk af hvordan de boede og arbejdede med forskellige afgrøder og lokal produktion af fødevarer og håndværk.

Afslapning ved poolen, sent på aftenen

Afslapning ved poolen, sent på aftenen

Besøget i Bagan afsluttede vi med afslapning ved poolen og massage. Det var også rart.

Flot solnedgang over templerne i Bagan

Flot solnedgang over templerne i Bagan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *