Månedsarkiv: marts 2015

Dejligt gensyn med Fefor

I lørdags forlod vi den grå danske vinter og nu kan vi se tilbage på en lille uges skønt ophold på Fefor Højfjellshotel. En uges forkælelse fra både vejrgudernes og værternes side.

Vi ankom til et tykt lag nysne, og næste morgen var alle løjper preparet og klar til brug. For de der ikke kender Fefor, kan vi fortælle at her finder man et af Norges bedste langrendsområder.

Fefor Højfjellshotel er spækket med historie. Det var her Scott testede sit udstyr inden han drog  til sydpolen, her den ny kongefamilie i starten af 1900-tallet lærte at stå på ski for at blive rigtig norske, og her danskerne valfartede til da de i  50’erne fik øjnene op for skiløbets glæder. Skiftende værter har formået at forny stedet og tilføje moderne faciliteter, men samtidig bevare stedets sjæl og charme.

Lisbeth på en solbeskinnet løjpe
Lisbeth på en solbeskinnet løjpe

Vi har været på Fefor mange gange, men i år med en ny dimension fordi vi har haft fornøjelsen af Susanne og Kenneths gode selskab. I de daglige udfoldelser på ski har vi grupperet os i forskellige konstellationer. Nogle har øvet i nærområdet, mens andre har vovet sig på længere ture. Men vi har været fælles om at nyde hotellets fantastiske mad og hyggen foran pejsen.

Dessertbordet på hotellet
Dessertbordet på hotellet

Nu er vi klar til at vende næsen mod sydligere himmelstrøg med frisk luft i lungerne og fred i sindet. Og vi hører at foråret kommer til Danmark på søndag.