Lejerne flytter ind

Rygsækkene står pakket og klar, værdierne er lagt i bankboksen, og når vi i morgen overdrager nøglerne til lejerne der passer på huset mens vi er væk, så starter eventyret for alvor. Første etape går til Yangoon via Helsinki og Bangkok. En lang tur, men så er der endelig tid til at tage fat på rejselekturen og sætte os lidt mere ind i forholdene i Myanmar, som er første destination på rejsen. Det bliver så spændende!

/Lisbeth

3 thoughts on “Lejerne flytter ind

  1. Nu er det svært at finde ud af om I sover eller er vågne, men det går fint at tænke på Jer alligevel, og det er så smadderrart, når man okser sig frem i rusk og sjask. 🙂 Kis,mor

  2. Hej Lisbeth og Preben
    Håber alt går efter planen, og i nyder jeres tur sammen.
    Vi tænker på jer og tager lidt ekstra tøj på her i kulden.
    De kærligste hilsner Derek og Karina

    1. Alt går fantastisk, og vi glæder os til at finde en netforbindelse der er god nok til at dele vores billeder og oplevelser med jer. For eksempel fra dagen i dag hvor vi har sejlet hele dagen på Inle Lake i strålende solskin.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *